政治家和选举,投票自由和积极参与民主,为改变而投票全民投票在线
Zvonko Jurišić

Jurišić:Budimir je moja greška, okopavao bi voćnjake u Čitluku da nije bilo mene

Zvonko Jurišić 25%

 

Pogriješio sam što sam dozvolio da Živko Budimir postane predsjednik Federacije BiH, izjavio je za "Dnevni avaz" prvi čovjek HSP-a BiH Zvonko Jurišić, koji je odlučio javnosti iznijeti do sada nepoznate detalje o postavljanju Budimira na čelo F BiH.

 

- Meni je bilo ponuđeno da budem predsjednik FBiH, ali sam to odbio, jer sam glasovima građana bio izabran u Zastupnički dom Parlamenta BiH. Moram priznati da je greška što sam Budimira, prije toga, bio predložio i za dopredsjednika HSP-a, jer on ničim nije zaslužan za ovu stranku - kazao  je Jurišić.

Komentirajući njegove posljednje poteze na funkciji predsjednika FBiH, Jurišić je rekao da Budimir više nikome ne polaže račune, pa čak ni svojoj stranci. Štoviše, Jurišić tvrdi da je Budimir radio protiv HSP-a tijekom cijele izborne kampanje.

- Da nije bilo mene, Budimir bi danas okopavao voćnjak u Čitluku, jer tamo ima neke sadnice višnje, te se bavi poduzetništvom, odnosno proizvodnjom likera. Javnost treba znati da on nikada nije imao rezultate. Na izborima 2010. godine, kao nositelj liste u HNŽ, pretrpio je veliki poraz, isto kao i u utrci za predsjednika Glavnog stana u HSP-u. Da nije bilo glasova delegata SDP-a u Domu naroda Federalnog parlamenta, ne bi postao ni predsjednik FBiH - naglasio je Jurišić.

...

 

 

17 Listop. d 2012

Pročitajte više: pogled.ba

2013-01-14


amalia -
标示no spam

ElectionsMeter 不对评论的内容负责。请您参考发表该评论的用户和作者。任何在ElectionsMeter 发布的评论都有包含原始的作者名字。用户必须遵守关于著作权限的相关规定。请您参阅我们网站上公布的相关政策。

 
load menu