政治家和选举,投票自由和积极参与民主,为改变而投票全民投票在线
Socijaldemokratska partija Hrvatske

Recesija je srezala troškove svima, osim HDZ-u i SDP-u! ‎

Socijaldemokratska partija Hrvatske 44%

button ElectionsMeter.com

 

Za razliku od prošlih izbora kada su stranke trošile koliko su htjele, na predstojećim će izborima prvi put biti limitirane novim Zakonom o financiranju političkih stranaka.
Prije četiri godine sve su stranke zajedno potrošile gotovo 100 milijuna kuna, što je iz današnje perspektive gotovo nestvaran iznos. Jedino HDZ i Kukuriku koalicija u predstojećoj kampanji planiraju potrošiti kao i 2007., oko 15 milijuna kuna svaka, ili upravo onoliko koliko je maksimalno dozvoljeno. Sve ostale stranke ponašat će se u skladu s kriznim vremenima.
Primjerice, HSLS će, prema riječima predsjednika Darinka Kosora, potrošiti maksimalno dva milijuna kuna koja će namaknuti isključivo od članarina i donacija (među kojima i donacija članova), jer stranka financijski ne stoji sjajno. Zato će kampanju zasnivati na neposrednim susretima s građanima, tribinama i manjim skupovima, dok će medijsko oglašavanje biti skromno. Iako su za kampanju unajmili agenciju Design sistem, marketinškog stručnjaka Borisa Maleševića, sve će to, prema riječima vodećih ljudi stranke, biti vrlo skromno.

...

 

 

11.10.2011

Pročitajte cijeli članakwww.glas-slavonije.hr

2011-10-11


amalia -
标示no spam

ElectionsMeter 不对评论的内容负责。请您参考发表该评论的用户和作者。任何在ElectionsMeter 发布的评论都有包含原始的作者名字。用户必须遵守关于著作权限的相关规定。请您参阅我们网站上公布的相关政策。

 
load menu