政治家和选举,投票自由和积极参与民主,为改变而投票全民投票在线
Partit Liberal d'Andorra

Joan Gabriel encapçalarà el PLA a les eleccions ...

Partit Liberal d'Andorra 41%

... legislatives d’Andorra

 

El candidat avisa que els liberals «no són favorits» als comicis i anuncia que vol formar una plataforma reformista

 

Amb el suport dels comitès parroquials, Joan Gabriel es va convertir ahir en el cap de llista del Partit Liberal d’Andorra (PLA) per a les eleccions legislatives del proper abril. Gabriel substitueix Albert Pintat, actual cap de Govern, que va decidir no optar a la reelecció per centrar-se, durant els propers dos mesos, a treure Andorra de la llista de paradisos fiscals de l’OSCE.

 

Gabriel va explicar ahir que ha acceptat encapçalar el PLA perquè ha obtingut el suport dels comitès i perquè es veu «capacitat» per liderar el projecte liberal, explica el diari Bon Dia. El nou líder del PLA va llançar una advertència als seus companys de partit. Els va dir que s’equivoca qui pensi que les eleccions estan guanyades, donat que el PLA «no és favorit» per als comicis, va reblar.

 

Gabriel va avançar que mirarà de conformar una plataforma reformista per tal d’acudir als comicis amb una base de suport més àmplia que la de l’estricte projecte liberal. Així, el nou líder del PLA va explicar que vol integrar independents i persones d’altes sensibilitats polítiques a les seves llistes. El candidat d’. ndorra pel Canvi, Eusebi Nomen, va descartar integrar la seva formació a les candidatures del PLA, explica el Diari d’Andorra.

 

Font: móndivers  (5 de març de 2009)


bibi -
标示no spam

ElectionsMeter 不对评论的内容负责。请您参考发表该评论的用户和作者。任何在ElectionsMeter 发布的评论都有包含原始的作者名字。用户必须遵守关于著作权限的相关规定。请您参阅我们网站上公布的相关政策。

 
load menu