政治家和选举,投票自由和积极参与民主,为改变而投票全民投票在线
Hrvatska stranka umirovljenika

HSU dijelio jabuke i kiflice za Dan starijih osoba ‎

Hrvatska stranka umirovljenika 39%

button ElectionsMeter.com

 

U povodu 1. listopada - Međunarodnog dana starijih osoba, županijska i gradska organizacija Hrvatske stranke umirovljenika u subotu je organizirala prigodan program za starije građane Osijeka.
Na Trgu Ante Starčevića tako su čelnici HSU-a organizirali dijeljenje kiflica, jabuka i promidžbenih materijala stranke, a članovi KUD-a iz Josipovca su zapjevali. Sve je imalo i jak predizborni “miris”, jer su pokraj štandova bile postavljene oznake stranaka koje čine Kukuriku koaliciju – SDP-a, HNS-a i HSU-a. “Mi se tijekom cijele godine na različite načine brinemo za građane starije dobi, a ovim aktivnostima htjeli smo im pokazati kako mislimo na njih i na Međunarodni dan starijih osoba. On je pak proglašen od strane UN-a i obilježava se u cijelom svijetu kako bi se naglasila važnost osiguranja boljih uvjeta življenja naših sugrađana treće životne dobi”, kazao je Ivica Kozina, predsjednik ŽO HSU-a Osječko-baranjske županije. Potpredsjednica stranke Marija Ilić naglasila je kako se na ovaj način barem malo odužuju građanima koji su proteklih desetljeća stvarali temeljni kapital hrvatske države, kao i da su slične akcije organizirane u još šest gradova u županiji – Đakovu, Našicama, Valpovu, Belom Manastiru, Donjem Miholjcu i Belišću.
Dan starijih osoba obilježili su i korisnici i djelatnici Doma za starije i nemoćne osobe Osijek.. Prvo je održana sveta misa, a zatim je folklorni nastup imao HKUD Osijek 1862.

 

T.Levak

 

 

3.10.2011

Izvor: www.glas-slavonije.hr

2011-10-11


amalia -
标示no spam

ElectionsMeter 不对评论的内容负责。请您参考发表该评论的用户和作者。任何在ElectionsMeter 发布的评论都有包含原始的作者名字。用户必须遵守关于著作权限的相关规定。请您参阅我们网站上公布的相关政策。

 
load menu