政治家和选举,投票自由和积极参与民主,为改变而投票全民投票在线
Enhedslisten

Enhedslisten kræver indflydelse ‎

Enhedslisten 44%

button ElectionsMeter.com

 

En stribe gode meningsmålinger til Enhedslisten, hvor fløjpartiet går frem og i nogle står til at fordoble antallet af mandater, får partiet til at stramme kravene til de allierede i S og SF.

Enhedslisten holder i dag vintergruppemøde - og fremlægger samtidigt tre krav til finanslovsforhandlingerne - der vel at mærke ligger på den anden side af et valg.

- Det er vigtigt, at både s og SF og også den almindelige dansker får at vide, at vi selvfølgelig ikke bare er stemmekvæg, men at vi stiller krav om inflydelse, siger Enhedslistens politiske ordfører Johanne Schmidt-Nielsen.

 

Grønne jobs og sikkerhed
Enhedslisten kræver blandt andet en statsfond, der med grønne investeringer kan skabe flere job. Arbejdsløse skal sikres en bedre behandling og højere indkomst, og danske lønninger skal sikres mod underminering af billig arbejdskraft udefra.

Men partiet er samtidigt klar til at handle med S og SF.

- Vi stiller ikke ultimative krav, men det er klart, at når man leverer de afgørende mandater, så skal man selvfølgelig også have noget for dem, og jo flere mandater vi får, jo mere indfldelse skal vi have, siger Johanne Schmidt-Nielsen.

 

 

10. jan. 2011

Kilde: www.dr.dk

22.01.2011


Kira -
标示no spam

ElectionsMeter 不对评论的内容负责。请您参考发表该评论的用户和作者。任何在ElectionsMeter 发布的评论都有包含原始的作者名字。用户必须遵守关于著作权限的相关规定。请您参阅我们网站上公布的相关政策。

 
load menu