政治家和选举,投票自由和积极参与民主,为改变而投票全民投票在线
Det Radikale Venstre

Ønsker Det Radikale Venstre regeringssamarbejde med Fælleslisten?

Det Radikale Venstre 41%

button ElectionsMeter.com

 

Det nystiftede parti Fælleslisten nyder i disse dage mediernes bevågenhed. Og det er der ikke noget at sige til. Meningsmålinger har nemlig vist, at partiet ville opnå repræsentation i Folketinget, hvis der var valg i morgen.

 

Ganske vist er partiet endnu ikke opstillingsberettiget, og man har desuden endnu heller ikke udarbejdet et samlet partiprogram. Allerede nu ved man dog, at partiet går ind for at bevare de små sygehuse, er imod nedlæggelser af kaserner i provinsen samt, at motorvejsnettet i Vestjylland skal udbygges. Derudover står det nu også klart, at partiet freder efterlønnen.

 

Når der nu er meget, der tyder på, at partiet kommer i Folketinget ved næste valg, kan jeg som vælger ikke lade være med at overveje, hvordan det nye parti mon vil posistionere sig strategisk? Ønsker partiet f. eks. at gå i regering og i bekræftende fald med hvem?

 

I den sammehæng bliver Det Radikale Venstre en interessant aktør. For hvordan stiller De Radikale sig til at skulle deltage i et regeringssamarbejde, hvori Fælleslisten også deltager?

 

Som nævnt så kendes partiets politik endnu ikke bortset fra mht. sygehuse, kaserner og motorveje i provinsen samt altså efterlønnen. Men alligevel bør det være muligt at udtale sig om et sådan samar. ejde.

...

 

 

17-07-2010

Læs hele artiklen: www.radikale.net

22.01.2011


Kira -
标示no spam

ElectionsMeter 不对评论的内容负责。请您参考发表该评论的用户和作者。任何在ElectionsMeter 发布的评论都有包含原始的作者名字。用户必须遵守关于著作权限的相关规定。请您参阅我们网站上公布的相关政策。

 
load menu